Blogi

Hyvän moodin Village Home

Hyvän moodin Village Home

Village Home on sisustuksen korkealaatuinen, täysin käsityönä valmistuva design-tuotesarja, joka työllistää tällä hetkellä yli 5000 bangladeshilaista naista 200 eri kylässä ympäri maata.
Village Homella työskentelevät naiset tulevat maaseudulta, köyhimmiltä alueilta. Naiset saavat käsityöstään 2,6 –kertaisen palkan tehdastyöläisiin verrattuna ja he saavat työskennellä kotonaan perheidensä parissa. Village Home ei teetä tehdastyötä.
Village Homen tavoitteena on vahvistaa naisten asemaa Bangladeshissa Reilun kaupan periaatteita noudattamalla ja tarjoamalla mahdollisuudet parhaisiin mahdollisiin työolosuhteisiin ja toimeentuloon.
Village Home ostaa materiaalinsa suoraan kohdekylän tuottajilta ja kunnioittaa designissaan perinteisen bangladeshilaisen kansankäsityötaiteen kuoseja - toki myös päivittäen niitä eurooppalaiseen, skandinaaviseen makuun ja elämäntyyliin sopivaksi.
Lisäksi Village Home tekee laajamittaista hyväntekeväisyystyötä Bangladeshissa rahoittamalla mm. kouluja ja terveysklinikkaa, sekä maksamalla kymmenien lapsen koulunkäynnin. Uskomme hyvän kiertoon ja auttaminen on tärkeä osa bisnesideologiaamme.
KAIKKI VILLAGE HOMEN TUOTTEET TEHDÄÄN 100% KÄSITYÖNÄ EKOLOGISISTA MATERIAALEISTA JA TUOTTEITA SEURATAAN NIIDEN SUUNNITTELUSTA TUOTANTOON, KULJETUKSEEN JA JAKELUUN ASTI.
Village home on todellista hyvän moodin designia!
Lähde: Village Home