Loppuunmyynti jatkuu myymälässämme kauppakeskus Willassa toistaiseksi. Ilmoitamme ajankohtaisempia tietoja Instagram tilillämme. Loppuunmyynti jatkuu myymälässämme kauppakeskus Willassa toistaiseksi. Ilmoitamme ajankohtaisempia tietoja Instagram tilillämme.

Blogi

Keskikesän juhlintaa

Keskikesän juhlintaa

Kohta juhlitaan kesää ja monet suuntavat mökeille, ystävien ja sukulaisten luo. Tässä muutama tuliaisvinkki:

Ihanat Nurme Cosmetics saippuat ja kotimaiset Lapuankankureiden pyyhkeet ilahduttaa mökkiläisä ja nämä pakataan tietenkin ekologisiin ja aina tyylikkäisiin Turtle Bags verkkokasseihin. Kasseja löytyy monessa eri värissä ja pitkillä sekä lyhyillä kahvoilla. T

Ihanimmat kesäjuomat, drinkit ja cocktailit juodaan tietenkin ekologisilla teräspilleillä. Ruusukultaisella pillillä nautittu juoma maistuu varmasti kesältä. Pillejä löytyy myös mustana ja teräksenvärisenä. 

Ayaidan ekologiset ja uudelleen käytettävät teräspillit on suunniteltu kestämään koko eliniän. Pillit on helppo puhdistaa ja ne voidaan pestä myös astianpesukoneessa.Valmistettu ensiluokkaisesta ruostumattomasta 18/8 teräksestä - ilman haitallisia pinnoitteita, väriaineita ja kemikaaleja. 100% vapaa BPA:sta, ftalaateista ja toksiineista. Pillit on valmistettu sinulle ja perheellesi turvallista juomista varten.

Ilahduta ystäväsi kauniilla korikassilla, mihin on pakattu kaunis viltti ja ihania kesäherkkuja. 

Kesän juhlinnassa on tietenkin myös tärkeää, että on just täydellinen kukkamekko. Valikoimastamme löytyykin Ajlajkilta, Nümphiltä sekä Yaya the brandiltä aika kivat vaihtoehdot juhannuksen pyörteisiin.

 

Ihanaa ja aurinkoista keskikesän juhlaa.

Ja muistakaa kesä on NYT!