Loppuunmyynti jatkuu myymälässämme kauppakeskus Willassa toistaiseksi. Ilmoitamme ajankohtaisempia tietoja Instagram tilillämme. Loppuunmyynti jatkuu myymälässämme kauppakeskus Willassa toistaiseksi. Ilmoitamme ajankohtaisempia tietoja Instagram tilillämme.

Blogi

Kotimainen Lapuan kankurit

Kotimainen Lapuan kankurit

Lapuan Kankurit on kotimainen perheyritys, jonka juuret ovat vuonna 1917 perustetussa suvun ensimmäisessä tekstiilitehtaassa. Nykyään Lapuan Kankureita vetävät perheyrittäjät jo neljännessä polvessa – yhdessä osaavien ja sitoutuneiden kutomoalan huippu-ammattilaisten kanssa. Omien sanojensa mukaan he kutovat vain ja ainoastaan parasta laatua, tinkimättömällä ammattitaidolla. Se mikä kudotaan, se myös pitää. Laadukkaat tekstiilit kestävät oikein hoidettuna vuosikymmeniä, sukupolvelta toiselle. 

Lapuan kankurit kutovat vastuullisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Vastustaen luontoa kuluttavaa lyhytkestoista halpatuotantoa. Toiminta on läpinäkyvää ja materiaalit ovat jäljitettävissä. Materiaaleina käytetään vain luonnollisia raaka-aineita kuten pellavaa ja villaa. Alan edelläkävijänä  vastuuta kantaen myös kutomistaidon välittämisestä uusille sukupolville. 

Olemme erittäin iloisia, että meillä täällä Suomessa on näin upea tekstiilialan yritys ja siitä, että me saamme olla mukana kertomassa ja jakamassa Lapuan Kankureiden tarinaa. 

Kesäinen mökkisauna on pikkuisen parempi ihanien Terva pellava pyyhkeiden kanssa.