Blogi

Madam Stoltz

Madam Stoltz

MADAM STOLTZ on tarina unelmien toteuttamisesta:
Inspiraatio tuotenimeen Madam Stoltz tulee intiasta – kuten niin paljon muutakin Pernille Stoltzin elämään. Kohteliaat Intialaiset kutsuivat Pernillea nimellä Madam ja siitä syntyi idea ensimmäisen liikkeen nimeen joka avattiin 1995 Tanskaan, Kööpenhaminan latinalaiseen kortteliin.
Madam Stoltzin tarinan takana ei ole koskaan ollut isoa "masterplania" vaan pakottava tarve luovuuteen, unelmien ja seikkailujen toteuttamiseen yhdistettynä Aasialaiseen lumoavaan tyyliin.
Kaikki alkoi vuonna 1990 kun nuori Tanskalainen Pernille Stoltz osti Aasian matkoiltaan kirpputoreilta koruja ja kävi myymässä ne turisteille Kreikan rannoilla. Kolmen vuoden matkustelun jälkeen hän palasi takaisin Tanskaan täynnä ideoita siitä miten voisi valmistaa itse suunniteltuja tuotteita Intialaisten käsityötaitojen avulla.
1995 Pernille avasi pienen puodin Kööpenhaminaan  myyden koukkuja, koreja, kynttilälyhtyjä, koruja ja Intialaisia sareja. Myymälä antoi Pernillelle mahdollisuuden matkustaa usein Intiaan ja kohti unelmiaan.
Vuonna 1997 Pernille alkoi myydä tuotteitaan myös muille jälleenmyyjille Tanskaan ja siitä syntyi Madam Stoltz.
Tällä hetkellä Pernille johtaa yritystään aviomiehensä kanssa ja toteuttaa unelmiaan päivittäin. Yritys työllistää 22 henkilöä Bornholmissa ja tuotteita myydään maailmanlaajuisesti. Madam Stoltzin tarinaa työstä, elämäntyylistä ja matkoista voi seurata mm. Instagramin kautta, sieltä näkee kuvia mm iloisista Intialaisista käsityöläisistä ja siitä kuinka Pernille inspiroituu matkoilta löytämiinsä materiaaleihin.
 
“Me ihastuimme välittömästi Madam Stoltzn boheemin tyyliin ja laadukkaisiin tuotteisiin jotka kertovat monta tarinaa maailmanääristä luoden ihanaa tunnelmaa. Tervetuloa meidän mukaan kohti Madam Stoltzin maailmaa”
–Eija ja Johanna