Ilmaiset toimitukset 150€ tilauksiin. Nopea toimitus. Toimitukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ilmaiset toimitukset 150€ tilauksiin. Nopea toimitus. Toimitukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Blogi

Meistä, moodista ja doosta

Meistä, moodista ja doosta

Ystävyytemme alkoi 4 vuotta sitten työpaikalla joka oli uusi molemmille. Meitä yhdistivät heti puheliaat luonteemme, nauru ja tarinat. Molemmilla riitti ideoita joka hetkeen ja paikkaan.

Kumpikaan ei muista tarkalleen päivää, mutta sen hetken muistamme molemmat, kun aloimme puhumaan unelmistamme, jotka liittyivät tulevaisuuden suunnitelmiin ja työelämään.

Olimme kummatkin haaveilleet kauan samoista asioista, siitä "kuinka ihanaa olisi työskennellä sisustustuotteiden parissa ja haastaa omia rajoja ja osaamista yrittäjänä". Oli uskomatonta huomata kuinka olimme pyöritelleet mielissämme ajatuksia samankaltaisesta yrityksestä, ilman minkäänlaista tietoa toisen mietteistä.

Tästä keskustelusta vierähti kolmisen vuotta, mutta tiivis ystävyys piti unelmat elossa ja eräänä marraskuisena iltana teimme päätöksen:

"Nyt tehdään se! Tehdään haaveista totta!"

Mistä Moodidoo sai alkunsa? Meistä, moodista ja doosta. Johanna on meistä se “mood”, joka ideoi ja unelmoi joka hetki. Eija puolestaan on se “do”, joka pistää hösseliksi ja asiat vireille. Toinen on rennon boheemi unelmoija ja toinen skandinaavisen tiukasti kiinni linjoissa.

Tervetuloa mukaan!

Eija & Johanna

"Mood I Do – koska sinä teet fiiliksen"