Ilmaiset toimitukset 150€ ostoksiin. Toimitukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ilmaiset toimitukset 150€ ostoksiin. Toimitukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Blogi

Mos Mosh ja Second Female on täällä!

Mos Mosh ja Second Female on täällä!

Meillä on ilo ilmoittaa, että nyt ne ovat vihdoin meillä! Laadustaa tunnetut Second Female ja Mos Mosh ovat saapuneet myymäläämme.

MosMosh farkut ja Koa pusero.

Mos Mosh tunnetaan erityisesti laadukkaista farkuistaan, mutta valikoimista löytyy myös kauniita ajattomia puseroita ja laadukkaita neuleita. Mos Moshin farkut valmistetaan kaikki euroopassa ja Mos mosh on Better cotton Intiative (BCI) jäsen. 

BCI -maanviljelijät käyttävät vettä tehokkaasti ja huolehtivat maaperän ja luontotyyppien terveydestä. Vähentävät haitallisten kemikaalien käyttöä ja välittävät viljelijöiden oikeuksista ja hyvinvoinnista.

Mos Mosh tuotteet löydät täältä >>

Mos mosh leveälahkeiset farkut.

Second Female on sulattanut meidän sydämet! Ajattomia, naisellisia sopivan boheemeja ja  laadukkaita vaatteita. Eritoten ihanat pehmoiset neuleet kestävät käyttöä ja elämää. Paras hoito näille neuleille on käyttö, rakkaus ja tuuletus. 

second female neulebusero.
Myös second Female panostaa laatuun ja kestävään kehitykseen.Second female on viime vuosina työskennellyt intensiivisesti parantaakseen tuotantoa ja ajattelutapaa sekä viestimällä kestävästä kehityksestä. Se on vielä kesken mutta ovat ylpeitä parannuksista, joita tekevät kokoelma kerrallaan tinkimättä kauniiden vaatteiden ulkoasusta. 
Second female pusero.
Tervetuloa tutustumaan ihaniin syksyn uutuuksiin!
Eija & Johanna