Ilmaiset toimitukset 150€ tilauksiin. Nopea toimitus. Toimitukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä. Ilmaiset toimitukset 150€ tilauksiin. Nopea toimitus. Toimitukset aina viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Blogi

Sisusta terassista ja parvekkeesta kutsuva kesäkeidas

Sisusta terassista ja parvekkeesta kutsuva kesäkeidas

Aurinko lämmittää jo kivasti ja on aika katsoa ulos. Terassille on kiva tuoda hyvää moodia ja rentoa meininkiä.

Tässä muutama vinkki miten luot itsellesi kutsuvan kesäkeitaan.

 

Kalusteiden ei tarvitse olla samaa paria keskenään. Tilasta tulee vain mielenkiintoinen esimerkiksi eriparisilla tuoleilla.

Kalusteiden ei myöskään välttämättä tarvitse olla ''ulkokalusteita'' . Varsinkin parvekkeille ja kateteuille terasseille voit hyvin tuoda muitakin kalusteita. Tyynyillä, torkkupeitoilla ja matoilla saat tuotua kodikkuutta ja rentoutta tilaan. Tee parvekkeelle vaikka räsymattokollaasi. Nykyään on myös hyvä valikoima terassimattoja, mitkä kestävät ulkona paremmin.

Kokoa kasvit ryhmiksi. Tee kasveista näyttäviä ryhmiä. Ruukut voivat hyvin olla eriparia ja hyvinkin erikokoisia:isoja, pieniä, korkeita ja matalia. Hyödynnä ruukkujen alle korokkeeksi myös penkkejä ja laatikoita, tai entäs jos laittaisit tänä vuonna kasvit roikkumaan amppeleihin?

Hyödynnä myös pihalla olevat puut. Voisiko puun oksalle laittaa lyhtyjä? Entäpä saisiko puun oksalle riipputuolin tai -maton roikkumaan?

Ulkona sisustamisessa on hauskinta mielikuvituksellisuus. Kaiken ei tarviste olla aivan tiptop vaan on kiva säilyttää rento kesämeininki.

Rohkeasti suunnittelemaan ja sisustamaan sinulle täydellinen kesäkeidas.

 

Kuvat: Madam Stoltz