Loppuunmyynti jatkuu myymälässämme kauppakeskus Willassa toistaiseksi. Ilmoitamme ajankohtaisempia tietoja Instagram tilillämme. Loppuunmyynti jatkuu myymälässämme kauppakeskus Willassa toistaiseksi. Ilmoitamme ajankohtaisempia tietoja Instagram tilillämme.

Blogi

Verkkokaupan juhlapäivä!

Verkkokaupan juhlapäivä!

Moodidoolla on kahdet syntymäpäivät vuodessa! Ekat synttärit on näin keväällä pääsiäisen tienoolla kun verkkokauppa aukesi ja toiset sitten syksyllä alkutalvesta kun putiikin ovet avutuivat ensikertaa.


Tulppaanikimppu käsivarsilla.

Neljä vuotta sitten näitä aikoja painoimme nappulaa ja julkaisimme Moodidoon verkkosivut ja olimme enemmän kuin valmiita (omasta mielestämme) postittamaan tusinoittain paketteja ympäri suomea.

Vähänpä tiesimme. Mikään ei tapahdu napista painamalla...

Kauppiattaret kasvokkain.

Aika paljon on tuosta päivästä tullut opeteltua kaikenlaista aina kuvanmuokkauksesta tuotekuvauksien kirjoittamiseen ,markkinontiin ja kaikenlaista muuta maan ja taivaan välistä. 

Kulunut vuosi onkin osoittanut meille erityisesti verkkokaupan tärkeyden ja toimivuuden. Olemmekin viime vuonna opetelleet paljon asioita tämän tiimoilta ja oppiminen jatkuu edelleen.

kukkuu

Oppimalla, toisiamme tukemalla ja yhdessä tekemällä aiotaan jatkaa eteenpäin. 

Iso kiitos myös sinulle ihana ja tärkeä asiakkaamme!: lla Eija ja Johanna

❤: lla Eija ja Johanna